Czlowiek Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Witam pewnie to już było poruszane na tym forum ale nie mogłem tego nigdzie znaleźć. Urwała mi się rączka do ładowania kulek w Sigu wie ktoś może jaki to jest metal ?? i czy w serwisie samochodowym mogliby to zespawać ?? a może macie jakieś inne pomyśły jak to naprawić Proszę o pomoc :/ Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Prawdopodobnie jest to stop czegoś z aluminium. Kup sobie na Allegro palnik i lutowie do aluminium - jest tego pełno. Wyniesie Cię to ok. 20 PLN, a zostanie jeszcze dużo. Quote Link to post Share on other sites
Czlowiek Posted January 5, 2006 Author Report Share Posted January 5, 2006 Ok dzięki już to jakoś chwyciłem na żywice i poxiline :P [ Dodano: 05.01.2006, 23:41 ] Zrobiłem Tak zaniosłem karabin do znajomego strażaka :P zrobili mi nową wajchę i wmontowali ją ale to już czysty metal ;] i trochę chwycone na klej dla pewności Dzięki za chęć pomocy :P można uznać temat za zamknięty Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts