Matos Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Mam te buty od miesiąca.Wczoraj po spacerze z psem zauważyłem odpruwający się od skóry materiał w tylnej części buta.Na instrukcji pisze: REKLAMACJI NIE PODLEGAJĄ-naturalne zużywanie się obuwia -uszkodzenia mechaniczne/otarcia/skaleczenia -wady jawne widoczne w dniu zakupu -niewłaściwe dopasowanie obuwia do stopy -odbarwienia wewnątrz obuwia wykonanego ze skór naturalnych pod wpływem potu lub mocnego przemoczenia -uszkodzenia wynikłe z niewłaściwego użytkowania i konserwacji WARUNKI REKLAMACJIReklamacji w ramach rękoimii ustawowej podlegają wady ukryte powstałe z winy producenta,a nie widoczne w dniu zakupu.Jeżeli sprzedawca oświadczy gotowość wymiany obuwia wadliwego na wolne od wad lub zagwarantuje usunięcie wad poprzez naprawe,klient nie może żądać zwrotu gotówki.(...) Pytanie 1: Czy jest możliwość żeby nie przyjęto mi obuwia na gwarancje? Pytanie 2: Czy mogą zwrócić mi pieniądze? Pytam bo nie zamierzam jechać w ciemno na drugi koniec Szczecina :x Jeśli zwrócą mi pieniądze to czy opłaca się kupić coś z oferty Protektora? http://protektor.lublin.pl/index.php?stron...=kategoria&id=6 Quote Link to post Share on other sites
sobczaq Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 jechać w ciemno na drugi koniec Szczecina Rozumiem, gdyby był to drugi koniec polski, ale drugi koniec tego samego miasta...? :ściana: Jak rozumiem materiał odpruwa sięna zewnątrz buta ? Bo jeśli chodzi Ci o materiał wewnątrz, to jest to przypadłość wszystkich Gromów, ze materiał odpruwa się w okolicach piety (w miejscu styku pięty z butem). A wogóle to po co apostrof ? To są Gromy a nie "Grołmy" :P Quote Link to post Share on other sites
Matos Posted December 27, 2005 Author Report Share Posted December 27, 2005 Materiał odpruwa się na wysokości kostki.Widać przez tą dziure świat już :cry: Quote Link to post Share on other sites
sebas Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 A ktos Ci radzil Matos zeby kupic inne buty :roll: :!: Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 ja bym je reklamowal, podejzewam ze dostaniesz nowe, bo na zwrot gotowki bym nie liczyl. No chyba ze sprzedawca nie bedzie w stanie zapewnic takich samych, wtedy jest zmuszony oddac pieniadze. Jako sprzedawca ( a jestem nim) przyjalbym reklamacje Quote Link to post Share on other sites
Matos Posted December 27, 2005 Author Report Share Posted December 27, 2005 Eh, "Polak mądry po szkodzie".Gromów już więcej nie kupie,jade jutro do sklepu je reklamować,o wynikach negocjacji napisze na forum.Jako że Gromy mnie zawiodły to następne będą BW :twisted: Quote Link to post Share on other sites
sayaret Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Może grom w nie strzelił a ty tego nie widziałeś :D :) :o Quote Link to post Share on other sites
sebas Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Jako że Gromy mnie zawiodły to następne będą BW Twisted Evil A jak Ci BW nie beda pasowac to bomba w ryj ok ? :lol: :lol: Quote Link to post Share on other sites
Matos Posted December 28, 2005 Author Report Share Posted December 28, 2005 Oddałem buty na gwarancje,musze czekać 2 tygodnie :evil: Szlag mnie trafi zaraz :x [ot]Sebas nie spamuj w moich tematach[/ot] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts