stiff Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Witam, nie wiem czy już ktoś miał podobny problem z tym panem ale ja jestem zwodzony przez niego od czterech miesięcy - zamówiłem u niego kamizeleczkę z oferty bez żadnych szmerów-bajerów - termin realizacji 3tygodnie od wpłaty kasy (bez wpłaty nie robi) - no i tu był błąd. Wiedziony ufnością, dobrą opinią co do jakości itepe oraz brakiem wiadoności o podobnych przypadkach wpłaciłem kaske i teraz ani kasy ani szpeju już od września. Szkoda rozpisywać się jak koleś pięknie ściemnia i chraz nowe powody wymyśla ale jedno trzeba powiedzieć - z własnej naiwności ale ZOSTAŁEM OKRADZIONY, a pan który twierdzi że pracuje w słuzbach mundurowych jest zwykłym naciągaczem=złodziejem. piszę żeby przestrzec was przed tą"firmą" i zapytać czy ktoś ma jakiś pomysł jak to zakończyć - jest szansa na wyciągnięcie kasy? bo na kamizelke nie liczę - kupie nową. Link to post Share on other sites
Chopin Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Z rzeszowa DrDestruktor miał podobny problem ale w końcu się dożebrał... Chyba po 3 miesiącach i tonach maili. Szukaj kontaktu z chłopakami z Krakowa, moze ktoś ma do niego bezpośredni dostęp. Pozatym nic mi nie wiadomo zeby ów człowiek pracował w służbach mundurowcyh, zajmuje się bardziej wpędzaniem ludzi na terapie u psychiatrów niż reglarną pracą.... Link to post Share on other sites
Hoplita Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 "ów człowiek" pracował w WP - to pewna informacja. Link to post Share on other sites
mantiz Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=4784 8O Link to post Share on other sites
Recommended Posts