jansolecki Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Mam problem w jaki sposób wymontować chwyt przedni w mp5 pdw double eagle ??? Link to post Share on other sites
macgyver Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Są trzy możliwości: 1) odłam-najmniej bolesna :) 2) kopnij-polecam, skuteczne :D 3) Walnij nią o ścianę-jak poprzednie nie pomogą, to tylko to :lol: A tak poważnie to sprawdź czy nie ma tam jakiejś tulejki którą rzeba wypchnąć. Link to post Share on other sites
corky Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 palnik gazowy , po prostu stop plastik :D Link to post Share on other sites
macgyver Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 No patrz, o tym nie pomyślalem... 8O. Ale jak odlamiesz, to to co ma odpaść odpadnie. Jeżeli użyjesz palnika gazowego albo jeszcze lepiej acetylenowego, to owa rączka stopi się i resztki zostaną na body :lol: Niezbyt ładnie by to wyglądało. Nie martw się jansolecki. Ja ten temat traktuję dla tak trochę dla jaja :D. Rozumiem, żę chcesz zabrać ową rączkę poto, ażeby rozebrać guna. Rada: jak nie potrafisz zdjąć rączki, to nie zabieraj się do rozbierania giwery...:roll: Link to post Share on other sites
Rollkin666 Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Odkręć wszystkie śróbki i mocno szarpnij :) Oczywiście jesli przy odkręcaniu śróbek się nie rozleci :lol: Link to post Share on other sites
macgyver Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Odkręć wszystkie śróbki i mocno szarpnij Nie wiem czy to aby dobry pomysł :roll:... Jansolecki wcale nie pisze, że chce rozebrać guna. On chce tylko zdjęć rączkę. Ja tam zostaje jednak przy odłamaniu :lol: Link to post Share on other sites
gertan Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 A może w ty syfie to jest przyczepione na stałe ?? :D :D :D Jak w pistolecikach w kiosku za 6 zł.. :) Link to post Share on other sites
Karczycho Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Ja CI pomoge : kopnij , ale z połobrotu Link to post Share on other sites
Rollkin666 Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Chuck Norris nie kopie chińskiego MP5 z półobrotu, gdyż musi potem wyjmować kawałki plastiku z buta :F Link to post Share on other sites
macgyver Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 kopnij , ale z połobrotu Nie najlepszy pomysł. Jansolecki chce tylko odłamać rączkę. Kopnięciem możesz uszkodzić cennego guna :). Przeciaż zapewne zapłacił za niego majątek-40 zł :lol:. Ja tam zostaje przy odłamaniu lub ostatecznie palniku acetylenowym. Palnik może być ciekawy... Stopiona mp5-tka miałaby ciekawy kształt. Różnice kolorów spowodują efekt moro 8O. Link to post Share on other sites
Karczycho Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 a jak juz podgrzejesz do odpowiedniej temperatury i plastik zacznie sie topić przy odpowiedniej inwencji twórczej mozesz sobie ulepic nowe mp5 albo nawet glocka. Link to post Share on other sites
macgyver Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Jak zgnieciesz to meże się zniekształcić i wyjdzie ci pokręcony panzerfaust. Ja proponuję troszkę rozciągnąć i powstanie nam piękne M16 :lol:. Link to post Share on other sites
Recommended Posts