wojas4031 Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Witam, mam takie pytanie: Czy zestaw szyn RIS [sRC] ktory jest kompatybilny z TM (http://www.taiwangun.com/products/Upg_125_szyncrisz.jpg) bedzie pasowac do m15a4carabine CA? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
DrDestruktor Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 nie bedzie pasowałe sam chciałem go założyć 1.odlewy risu ( wewnątrz ) nie mieszczą sie na lufe m15 2.brakuje trzeciego mocowania do lufy którymi dysponują SRC i TM 3.pierścienie też nie pasują , ale przedni jest dodawany w zestawie 4.Jeżeli masz odpowiednie sprzęty i chęć babrania się z tym to bedzie PASOWAĆ :wink: ogólnie ris Wygląda bardzo fajnie i naprawde jak za tą cene i dodatki które są w komplecie to sie OPŁACA :!: Pozdrawiam i licze że się przydałem Quote Link to post Share on other sites
sebas Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Kuwa a chcialem se taki sprawic .... :x No coz od Ca na bank nie kupie....cena i zle wykonanie. Quote Link to post Share on other sites
wojas4031 Posted January 13, 2006 Author Report Share Posted January 13, 2006 nie bedzie pasowałe sam chciałem go założyć 1.odlewy risu ( wewnątrz ) nie mieszczą sie na lufe m15 2.brakuje trzeciego mocowania do lufy którymi dysponują SRC i TM 3.pierścienie też nie pasują , ale przedni jest dodawany w zestawie 4.Jeżeli masz odpowiednie sprzęty i chęć babrania się z tym to bedzie PASOWAĆ :wink: ogólnie ris Wygląda bardzo fajnie i naprawde jak za tą cene i dodatki które są w komplecie to sie OPŁACA :!: Pozdrawiam i licze że się przydałem Wielkie dzieki za odpowiedz. Rozwiala wszelkie moje watpliwosci. Pytanie mam jednak takie: czy montaz lufy zewnetrznej od m4a1 TM do mojego m15a4 rozwiazalby sprawe? Quote Link to post Share on other sites
sebas Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Tak. PS. Przecie ty masz lufe zewnetrzna w swojej emce Wall.... :roll: Quote Link to post Share on other sites
wojas4031 Posted January 13, 2006 Author Report Share Posted January 13, 2006 mylisz mnie kolego z kims innym - wiem nawet z kim pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
DrDestruktor Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 czy montaz lufy zewnetrznej od m4a1 TM do mojego m15a4 rozwiazalby sprawe? Jeżeli chcesz mieć pewność o zgodność części to najlepiej było by zakupić cały front set od m4a1 z TM .... Tak , wiem że CA jest kompatybilne z TM ale jednak zawsze lepiej miec całość od jednego producenta . Wtedy rozkłądasz front set, zakładasz 3 montaż , składasz całość do kupy i po ptokach :wink: Quote Link to post Share on other sites
wojas4031 Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 a czy orientujesz sie gdzie mozna zakupic taki front set od tm? Quote Link to post Share on other sites
DrDestruktor Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Musisz patrzeć po komisach czasem pojawiają sie części lufy , kolby itp to co zostaje po przeróbkach . Możesz zapytać w jakims sklepe czy by nie sprowadzili ale to może być niedostępne albo abstrakcyjnie drogie sądze że tylko części z drugiej ręki pozostaja pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Czoper Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 A ja się pokuszę o eksperyment na własną rękę. Szczęśliwie mam taką możliwość. Ściskam, Czoper Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts