woody maciek Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Hej!!! Mam jedno pytanie: Czy można by przerobić magazynek od np MP5 (200 szt.) tak by pasował do CZ Scorpiona vz61 TM??? Proszę o odpowiedzi! Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Rollkin666 potrafisz odpowiedziec na zadane pytanie? jak widze jednak nie to nie cfaniakuj nie widze nic złego w przerabianiu czegokolwiek jesli ma to dac tylko radość uzytkownikowi co ja moge powiedziec na temat przerabiania tych magazynkow? raczej nie za wiele ale moge Ci doradzic na co mogłbyś zwrócic uwage 1. wymiary gniazda magazynka i samej obudowy magazynka 2. umiejscowienie w obudowie magazynka miejsca na zatrzask 3. mozliwosc zamiany "główek" magazynków mysle ze jesli wymiar magazynka pasuje to przyslowiowa piłka, pilnik, młotek, przecinak i dasz rade :wink: Quote Link to post Share on other sites
woody maciek Posted January 28, 2006 Author Report Share Posted January 28, 2006 OK dzieki PAT_KOZI może coś mi się uda zrobić na pewno przydadzą mi się informacje na co mam zwrócić uwagę a co do:... Pojemniejszy magazynek? To kup sprężynowe MP5. Albo M4 AEG z drumem na 5000 kulek...Decydując się na zakup karabinu powinno się brać pod uwagę wszystkie aspekty, tak więc mniemam, że zanim kupiłeś Skorpiona, przemyslałeś to. Nie? To teraz cierp. Zębaty ... to wcale nie cierpię przeciwnie jestem bardzo zadowolony Scorpion ma bardzo duży zasięg,hop-up,marka(MARUI RULEZ),wytrzymałość,dużo metalowych elementów,realistyczny wygląd(jak wszystkie repliki marui),cena,rapid -fire ,0,8 J,celność wyśmienita, i tyle. 26 kulek to średnia liczba ale mi wystarcza jednak by mieć większą przyjemność chciałbym by miał większą pojemność(sie zrymowało) :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts