happy666 Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 jest gdzieś o korygowaniu na forum,jak tak to podaj linka? Quote Link to post Share on other sites
Brayli Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Pewnie jest, ja regulowałem doświadczalnie. W lewo wykręcasz śrubę -> silnik jest dalej od osi zębatki -> większe przełożenie, mniejsze obciążenie. Jeśli nic się nie dzieje to nie ma sensu regulować. Ja wykręciłem, bo za głośno pracował, słychać było jak drze po zębatkach. Wraz z wykręcaniem odłos pracy cichnie, co znaczy że jest lepiej. Ale trzeba uważać, ten imbusik jest bardzo delikatny, ja przesadziłem, rozwaliłem gwint i musiałem dorabiać nowy. Quote Link to post Share on other sites
agat Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 A ja mam takie pytanko chcialbym zrobic tuning wella i mysle zeby zrobic go w CAPRI ASG i zrobic cos takiego http://www.asg.com.pl/product_info.php?...cts_id=359 co myslicie?? A wogole tuningowal ktos juz wella ?! Smile Quote Link to post Share on other sites
Brayli Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Ekhm, cały ten post dotyczy tuningu Wella :) Jak nie czujesz się w tym dobrze, to im wyślij, ja wolę robić upgrady sam, taniej i więcej satysfakcji. Wystarczy wykonywać to powoli i z uwagą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts