omglol Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Witam. Jestem zielony pod wzgledem technicznym tego pistoletu. Chcialbym w nim wymienic lufe na: http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=460 Jednak niezabardzo wiem jak to zrobic. Szukalem dlugo w necie jakiegos howto ale niestety nie dokopalem sie :( Chcialem się spytac rowniez czy jest mozliwosc takiego zamontowania lufy , zeby nie stracic gwarancji (w razie problemow montaz oryginalnej i hopsiup na gware). Najbardziej boje sie tego , ze rozloze wszystko a potem nie bede umial tego do kupy zlozyc ;/ Czy jest ktos w stanie powiedziec jak to sie robi? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
wiciak Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Jesli sam nie potrafisz (znam problem bo sam go mam) a takze nie czujesz w sobie zmyslu technicznego popros jakiegoś maniaka i nie jestem pewien ale chyba na machinegunie Ci ją wsadza Quote Link to post Share on other sites
omglol Posted February 14, 2006 Author Report Share Posted February 14, 2006 Tyle ze w machinegunie musialbym im to jakos wyslac, do tego koszt zamontowania. Jesli jest to trudna operacja do wykonania to niestety bede musial tak zrobic :( Ale jesli nie jest to strasznie trudne , a wystarczy tylko wiedziec jak to moze sam z pomoca jakiegos "maniaka" to zrobil. EDit. To jak , jest ktos kto robil tego "moda" i moglby sie podzielic informacjami? :roll: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts