Egon CAV Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Witam serdecznie. Mam pytanie skierowane do posiadaczy broni jak w temacie lub M14 G&G myślę że to ta sama konstrukcja. Moje pytanie brzmi czy każdy model rodziny M14 z G&G ma tak twardy spust czy jest coś nie tak z moim gunem. Ja się do tego przyzwyczaiłem ale mam wrażenie że kiedyś złamię kurek spustowy,miałem wiele innych giwer i w żadnej się z czymś takim nie spotkałem. Z góry dzięki za ewentualne odpowiedzi. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Frugo Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 musisz wyregulowac - jak dasz rade to na gwarancji, u mnie bylo to samo, potem chodzil juz normalnie .... ... .... teraz skolei po okolo pol roku spust wymaga naprawy - nie wiem jeszcze w czym problem (jutro go rozbiore) oraz czy to tylko u mnie czy we wszystkich socach. Quote Link to post Share on other sites
togo Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 witam, mam pytanie do Was jako użytkowników soc'a, odnośnie jego rekomendacji. posiadam g36c od 3 m-cy - to 1wsza giwera, ale mi kompletnie nie leży...:( szukałem czegoś innego niż kolejne m4/16/15itd. jak Wam się sprawuje soc? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts