snajper-k Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 O już 19 zł :wink: Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Mam nadzieje ze mowimy o tym samym o tym magazynku Tak, mi właśnie o ten chodziło. Faktycznie potaniał. 19zł, ale jak doliczysz przesyłkę, to i tak będzie to 30 :? Quote Link to post Share on other sites
jery Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Ale czy napewno bedzie pasowal :?: bo mowiono mi ze ta dziurka :P chyba nie bedzie pasowac. Wiec jak ktos kupi niech da znac ;) Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 hmm... Ciężka sprawa. Możliwe. Gearboxy są takie same, ale komory mogą być inne... Nie wiem, moża zapytać gości z airsoftguns? Ale jest jeden poważny argument przemawiający za tym, że pasuje. Zobaczcie na sam dół strony http://sklep.airsoftguns.pl/projector.php?...duct=1133208741 "Sprawdź co polecamy do zakupu z tym produktem: Magazynek do AEG - M4 A1 RIS 27.00 zł" [ Dodano: Sob 18 Mar, 2006 ] LUDZIE MAM :!: Są 2 różne magi. 1) Za 19 zł do karabinku elektrycznego M4 A1 (D-94) :arrow: http://sklep.airsoftguns.pl/projector.php?...duct=1132351465 2) Za 27 zł do karabinku elektrycznego M4 A1 RIS :arrow: http://sklep.airsoftguns.pl/projector.php?...duct=1132353327 To właśnie ten mag polecają przy stronie z M4a1 R.I.S. BOYI. Wszystko jasne? Nie było przeceny. Kosztował 27 i będzie dalej tyle kosztował... :( Quote Link to post Share on other sites
jery Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Pytalem gosci z airsoftguns i znajomego co dlugo w tym siedzi. Ten hicap za 19 nie pasuje :( a taki za 27 to mam 2 :/ ja chce pojemniejszy Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 to lipa :!: :F :( Quote Link to post Share on other sites
jery Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 No chyba ze ktos kupi tego Hi-Capa i nam powie . Moze jednak bedzie pasowac :D Quote Link to post Share on other sites
d0min Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Zobaczcie jak fajnie wyglada pomalowane farba akrelową wylot od łusek :D (jak cos farba modelarska Games Workshop 61-56 Chainmail) ! Wyglada jak metal! Serio :twisted: :twisted: http://www.wiktoriasp.nazwa.pl/Ar1.jpg A co do magazynku to ten jest oryginał firmy BOYI ;] http://www.taniemilitaria.pl/sklep/product...products_id=212 Quote Link to post Share on other sites
snajper-k Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Spox ale straszna jakość zdjęcia chyba z komórki robione 8) [ Dodano: Sob 18 Mar, 2006 ] a co do maga to są też na allegro i jeszcze w jakimś sklepie ale to nie hi capy więc mnie nie interesuja :wink: :twisted: Quote Link to post Share on other sites
d0min Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Własnie mnie tez interesuje hi cap bo ostatnio bylismy na asgpoligon.pl i tam goscie mieli same Tokio Marui Beta Specnaz:D (czy jakos tak) A ja mialem Beretta M92F Tokio Marui (sprezyna) :D Takze wyobrazcie sobie moje szanse :] Jak ta beta jeszcze hi capa miala 350 kulek :D Tez szukam HI-Cap do mojego m4a1 ... A co sadzicie o baterii;/ jak dla mnie to po 3-4 godzinach wysiada:D Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 To już chyba lepiej kupić hi-cap'a do tego D-49, i go lekko przerobić 8). O baterii sądzimy, że ma za małą pojemność jak na aeg'a. Nic z tym nie zrobisz. Był gdzieś temat o bateriach-samoróbkach. Quote Link to post Share on other sites
d0min Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Heh nic nie zrobie?:D chcesz sie zalozyc ? :twisted: :twisted: :twisted: Kupuje takie cos: http://asg.com.pl/product_info.php?cPath=3...products_id=228 Potem ewentualnie kupuje baterie large(chociaz mam ich od psa w domu :D) a drugie wyjscie to po prostu dokupic taka baterie ;] (2x wieksza moc , ta sama wtyczka) http://asg.com.pl/product_info.php?cPath=3...&products_id=92 Quote Link to post Share on other sites
snajper-k Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Tralala srały muchy bedzie wiosna .............. :twisted: przełącznik 12zł+baterja 90zł+m4a1 boiy aeg za 129zł= 231zł a za 231 zł mozna kupić mp5 tokio marui 8) nowa mp5 kosztuje troche więcej ze 270zł ale w tego aega nieopłaca sie inwestować wiecej niż 50zł ---->przełącznik 12zł-->baterja 90zł-->m4a1 boiy 129zł-->rogal na twarzy BEZCENY :mrgreen: :wink: :wink: Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 rogal na twarzy BEZCENY :F :lol: Zamiast kupować jakiekolwiek przejściówki nie lepiej skręcić kable :F Tak poważnie to Snjper-k ma rację. Nie opłaca się w tego aeg'a dużo inwestować. Heh nic nie zrobie? chcesz sie zalozyc :twisted: :twisted: :twisted: ? To rób. Nikt Ci nie broni. Ale czy to ma sens?... Quote Link to post Share on other sites
snajper-k Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: A MOZE POPROSTU NAPISAC DO PRODUCENTA TEGO MAGA A ON POWIE CZY PASUJE DO M4A1 RIS BOIY :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :wink: .........KTO SIE ZGłOSI NA OCHOTNIKA I NAPISZE :F Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 Spokojnie, bez zbędnych emocji. Po co tyle tych emotikonów. Ani to ładnie nie wygląda, ani ma sens... Quote Link to post Share on other sites
snajper-k Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 :twisted: a mi sie podoba :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 :F Już sobie wyobrażam odpowiedź producenta. "-Tak, tak, pasuje. Proszę kupić 100 sztuk." A w efekcie okaże się , że bubel :evil: Jak by nie było zawsze da się jakoś przypasować, jeśli to aeg. Quote Link to post Share on other sites
snajper-k Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 8) JAK BY MNIE OSZUKAł TO BYM MU CHATE SPALIł I POGłOWIE POSKAKAł :twisted: Ale fakt że airsoftgun.pl nieuchodzi za najleprzy sklep ,a jeśli mam tam coś kupić to tylko w ostateczności :wink: Interpunkcji nie sprawdzam dziś :twisted: Quote Link to post Share on other sites
macsurf Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Macgyver w jaki sposob uniknales grudek, takich pecherzykow ktore powstaja przy malowaniu akrylami pedzlem ? Slyszalem ze warto powierzchnie przesmarowac plynem do mycia okien zeby zmniejszyc naprezenia powierzchniowe, ale ile w tym prawdy to nie wiem :] Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 plynem do mycia okien zeby zmniejszyc naprezenia powierzchniowe 8O Modelarzem jestem od 5 lat i pierwsze słyszę. Podstawa, to żadka farba. Może być pędzel z kiosku. Trzeba tylko przyciąć końcówkę na równo. Sekret tkwi w tym, ażeby TYLKO RAZ położyć farbę, i nie poprawiać. Jeżeli poprawisz, to uzyskasz fakturę grzebienia...:? Drugie malowanie dopiero po wyschnięciu (akrylami nakieć 2 godziny). Coś jeszcze? :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
snajper-k Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 A moze poprostu pomalowac areografem :wink: , sęk w tym ze niekażdy go posiada . Quote Link to post Share on other sites
macsurf Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Tak to wszystko jasne, tak malowalem. Fotki sa w dziale ogólno technicznym - > malowanie broni. Tylko niestety te male pecherzyki powstaja od czasu do czasu, moze za zadko myje pedzelek. Z daleka nie sa widoczne, ale mimo wszystko chcialbym wiedziec jak ich uniknac, no coz bede testowal na probkach malowanie. A co do aerografu to ciezka sprawa, akryle szybko schna, jesli juz aerograf to pod olejne farbki. A bawil sie ktos malowaniem spryskiwaczem :] Czytalem ze niektorzy zawodnicy tak robia, ciekawe jaki jest efekt takiego malowania :lol: Quote Link to post Share on other sites
Rerzka Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Elo A nie wiecie może czy bedzie pasował ten hig cap do tego aeg'a ? http://tajgun.pl/?prod=401&cat=87. A plynu do mycia naczyń serio sie używa w modelarstwie, ja go stosowałem przy farbach typu ink, żeby ładniej sie rozlewały po modelu. Ale czy pomaga w usuwaniu grudek to nie wiem. pzdr Quote Link to post Share on other sites
diablo62 Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 podajcie mi wymiary zewnętrznej strony wewnętrznej lufy, bo chce isc do nomi i niewiem ile dokladnie ma miec Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts