Westie Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 OK, mam zepsutą Berettę KWC, urwał się w niej "dynks" odsuwający komorę "zamkową" tak, żeby wpadały do niej kulki. Problem w tym, że nie mogę wydłubać mechaniki spod pokrywy zamka. Wie ktoś, jak się do tego zabrać? Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Cylinder jest wciskany chyba we wszystkich tak samo. Użyj śrobokrętu do podważenie i delikatnie rozchyl korpus . Tak rozbierałem Walthera z CG. Udało się. Może, gdybyś pchnął mi zdjęcia, więcej bym powiedział. Pozdrówka :lol: Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 9, 2006 Author Report Share Posted March 9, 2006 Już wiem. Należy wziąć dwa cienkie śrubokręty i delikatnie podważyć tylną ściankę cylindra od strony tyłu zamka (z obu stron). Cała mechanika wyjedzie bez problemów. Żeby włożyć z powrotem, wsuwamy najpierw zespół lufy zewnętrznej, po czym ostrożnie wsuwamy weń lufę wewnętrzną i wciskamy cały mechanizm na miejsce. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts