_Garfield_ Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Witam. Mam taki problem w mojej MP5SD5 z TM: po każdym pustym strzale hop-up rozregulowuje się. Jest to irytujące ponieważ magazynek czasamie nie podaje kulek. Co może być tego przyczyną? Pozdro Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Może chinole nie dokręcili dobrze hop-up'u i ci się gumka "lyra" Quote Link to post Share on other sites
bartez8 Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Rozkręć go na czynniki pierwsze i poskładaj odnowa... i powinno być ok (zmieniałeś gumke HU) ? Quote Link to post Share on other sites
_Garfield_ Posted March 16, 2006 Author Report Share Posted March 16, 2006 Gumki hop-up nie zmieniałem. Mam rozkręcić całą komore HU?? czy tylko body rozebrać? EDIT: Chyba znalazłem przyczynę- rozwalona gumka HU. Zamówiłem już nową a jak ją założe to powiem czy problem dalej występuje. Dzięki za rady Pozdro [ Dodano: Czw 16 Mar, 2006 ] Założyłem nową, silikonową gumke HU ale problem dalej występuje. Zaczyna mnie już trafiać lekki szlag! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts