timon^ Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 witam! jestem tu pierwszy raz. mam pytanie: kupilem niedawno pistolet spręzynowy CZ 75 tokio marui i strasznie ciezko sie go przeladowuje. to tak ma byc czy cos mam zepsute? jak tak ma byc to musze troche przypakowac:p Link to post Share on other sites
Harry Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Giwery z seri HG TM mają to do siebie, że mają dosyć mocną sprężynę, w efekcie trzeba użyć sporej siły, żeby broń przeładować - chociaż moim skromnym zdaniem ta siła wcale taka duża nie jest, jak się przeładowuje dynamicznie i szybko - sam posiadam Glocka 17 i właściwie nie czuję się oporów przy przeładowaniu bokiem (obracam broń o 90 stopni w lewo). Musisz się przywyczaić - taka uroda :D Są tez plusy : mocna spręzyna = większa moc = większy zasięg :lol: Link to post Share on other sites
comando44 Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 O CZ75 krążą pogłoski że przełądowuje sie ciężko, ot ten model tak ma. Zdaje sie ma też mało miejsca na zamku by go porządnie chwycić co właśnie to utrudnia. Link to post Share on other sites
Radian Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Pisze bo nie mogłem znaleść żadnych informacji na jego temat na forum. Moze coś źle robie (jak zwykle) Moze ktoś mi powiedzieć, jakie to ma osiągi i czy dobry (wiadomo ze TM i do tego HG) ale tak z użytkowania. Eksploatacja itp. Myślę aby wziąć go na poboczna tylko nie wiem czy się opłąca bulić za niego 135zł czy szukać czegoś innego. Dzięki z góry Link to post Share on other sites
augustox Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 witam kumpel go ma,ciężko sie przeładowywuje ale wynagradzane jest to zasięgiem :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts