Small_Hunter Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Witam. Czy ktoś wie, gdzie w Polsce, mozna kupic w/w wkładki do 5.11? Nie interesuja mnie przeróbki tych na rolki itp. Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Jesli w ogole to pewnie tylko Sharg ale z nimi sie dogadac to jest dramat po prostu. [ Dodano: Czw Mar 30, 2006 9:37 am ] Boze, jeszcze sie nie obudzilem -w military pytaj czy ci nie sprowadza... Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted March 30, 2006 Author Report Share Posted March 30, 2006 ok- danke ;) Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Ja jednak bylbym za sharg... ostatecznie i Small_H i sharg sa w Wawie, bedzie mu latwiej ;) Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted March 30, 2006 Author Report Share Posted March 30, 2006 Odpowiedz military: Witam,Z produktami firmy 5.11 Tactical sprawa wyglada następująco. W chwili obecnej możemy je zamawiać jedynie u polskiego dystrybutora firmy 5.11 Tactical - taka jest polityka tej firmy.Niestety nasze zamówienia są realizowane szczątkowo bądź wcale. Z tego też powodu nie podejmuję się sprowadzać czegokolwiek na zamówienia indywidualne. Obecnie prowadzimy rozmowy na temat mozliwości zamawiania w innych miejscach. Dopiero po zakończeniu tych rozmów będę mógł powiedzieć cokolwiek odnośnie produktów firmy 5.11 Tactical... Pozdrawiam Mirosław Madajczyk Military.pl Narazie mi się nie spieszy, więc chyba poczekam- bardziej mi zalezy na cenie, niż szybkości tranzakcji... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts