sniper1 Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Chciałbym do lunety Tasco 3x9-40 dorobić pokrętła do regulacji krzyża. Wiem że pokrętła są pod odkręcanymi kapslami. Osobiście chciałbym mieć możliwość regulacji celownika na polu walki (bez używania wkrętaka) Moje pytanie: Czy ktoś rozkręcał śruby regulacyjne(i potem złożył) A może ktoś już wcześniej wpadł na pomysł przerobienia lunety. Quote Link to post Share on other sites
mani Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Lepiej popraw nazwę firmy zanim ktoś inny zobaczy :lol: Pozdrawiam Mani Quote Link to post Share on other sites
sniper1 Posted March 31, 2006 Author Report Share Posted March 31, 2006 Lepiej popraw nazwę firmy zanim ktoś inny zobaczy literówka Hi Hi Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Mam pomysł nie wymagający psucia śrub - wystarczy nawiercić pokrywki, zrobić jakieś pokrętła wyglądające mniej więcej tak: =|> (na środku trochę szersza "płytka", która będzie się trzymać pod pokrywką, żeby pokrętło nie odpadło) i jakoś tam to będzie. Quote Link to post Share on other sites
sniper1 Posted April 1, 2006 Author Report Share Posted April 1, 2006 Mam pomysł nie wymagający psucia śrub Pomysł bardzo dobry dzięki. Zrobiłem to bez nawiercania (podkleiłem podkładkę o wielkości 2 gr) Działa :lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts