Piotras Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Witam Mam problem ze złożeniem magazynka od sprężynowej Beretty M92F Marui. Rozkręciłem go w celu dociążenia ołowiem i nie wiem gdzie powinien być oraz w jakiej pozycji ten element: Może ktoś będzie na tyle pomocny, że rozkręci swój magazynek od Beretty (TM, UHC) i da zdjęcie z poprawnie włożonym wskazanym elementem? Pozdrawiam i dziękuje za pomoc. Piotras EDIT: Może, chociaż ktoś poratuje zdjęciem złożonego magazynka od góry? Quote Link to post Share on other sites
Dexiu Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Ta czesc sluzy chyba do przytrzymywania tej plastikowej nasadki na sprezynie. Wklada sie toto w ten ukosny "kanal" nad ciezarkami, a zaraz obok otworu do ktorego wkladasz kulki. Jak ten "haczyk" powinien byc ustawiony sie domyslisz. Sorry ze nie wrzuce zdjec ale nie posiadam cyfrowki. Mam nadzieje ze pomoglem. Quote Link to post Share on other sites
Piotras Posted April 8, 2006 Author Report Share Posted April 8, 2006 Bardzo dziękuje kolego :) Dla wszystkich, których może spotkać podobny problem zamieszczam zdjęcie jak to powinno wyglądać. W dolnej części widać dodatkowe obciążenie magazynka. Pozdrawiam Piotras Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts