DZIKI GHOST Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Witam, czy miał ktoś, lub ma do czynienia z tym kolimatorem: http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...roducts_id=1143 Prosze o opinie użytkowników :) Pozdrawiam Dziki Quote Link to post Share on other sites
Guto_Bandito Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Wyglada mi on na bazarowe cacko za 25 zl a bazarowe cacka sa wypasne do asg sam mam jednego i jesten zadowolony. Jedyna wada to brak regulacji jasnosci plamki ale tak wszystko jest ok :) Quote Link to post Share on other sites
wiciak Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Tyle ze moim zdaniem otwarte sa bardziej podatne za zniszczenia.No ale to cecha otwartej konstrukcji a nie modelu :P Quote Link to post Share on other sites
Headshot Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Wiciak do kurwy nędzy :evil: Tutaj nikt niepyta jakie jest twoje zdanie ani co jest lepsze....kolega zapytał o konkretny model :x @ Topic: dosyc ciekawa propozycja 4 wzory plamki(przydatny bajer)i 7 stopni jasnośc plamki no i cena przystepna :D napewno 10 klas lepsze niz owe"bazarowe cacka wypasne do asg" :lol: Pozdrawiam. EDIT: użytkownikiem nie jestem ale jeśli moderator będziew humorze to może zostawic ten post niech wisi ku przestodze pewnych osób :wink: jesli moderator uzna iz moja wypowiedź ma niewiele wspólnego w tematem toniech smiało wykopie w kosmos. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts