woody maciek Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Napisałem identyczny temat na forum Upgrade i tuning ale niestety nikt mi nie odpowiedział. Mam nadzieję że wy mi pomożecie :wink: Quote Link to post Share on other sites
Piotras Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Najłatwiej kupić magazynek od UHC lub tak jak ja zrobiłem czyli dokładając trochę ołowiu do magazynka od TM ;) Pod oryginalnym obciążeniem magazynka (jak go rozkręcisz to będziesz wiedział o czym mówię) jest jeszcze sporo miejsca na dodatkowe "sztabki" ołowiu. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
woody maciek Posted April 16, 2006 Author Report Share Posted April 16, 2006 A skąd można wziąć takie "sztabki"??? Sorry pytanie może wydawać się głupie ale jestem całkowicie zielony jeśli chodzi o ingerencję w "bebechy" czy jakikolwiek tuning. Quote Link to post Share on other sites
Piotras Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Kupujesz w wędkarskim ciężarki ołowiane ;) Ja kupiłem chyba za 1,70zł woreczek z "kulkami" 1,2g lub 0,6g - były do wyboru. Bierzesz młotek i na zimno zbijasz i dopasowujesz lub jak masz mini palnik ręczny (taki na gaz) to topisz je (bardzo łatwo) w jakieś foremce i później na ciepło formujesz. Zobacz TUTAJ jak to mniej więcej wygląda. Quote Link to post Share on other sites
woody maciek Posted April 21, 2006 Author Report Share Posted April 21, 2006 dzieki za odpowiedz mam nadzieje że się uda we wtorek pójdę do wędkarskiego. [ Dodano: 16 Kwi 2006 14:02 ] a tak a propo Zobacz TUTAJ jak to mniej więcej wygląda. to i w tym i w każdym innym temacie/poście nie otwierają mnie się zdjęcia!!! Wiecie może dlaczego??? PS Takie tylko pytanie :wink: nie jest to przecież forum informatyczne... :F [ Dodano: 21 Kwi 2006 14:04 ] hmm dopiero teraz zauważyłem gdy miałem się za to zabrać, że te ciężarki nie wiele dadzą najwyżej 20g więcej (alo co to jest 20g :cry: ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts