macius z klanu Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Jaka spręzyne mozna tu włożyć, tak abym nie trzeba wzmacniac innych bebechów?? prosze o pomoc. Z góry dzięki!! POZDRAWIAM MANIAKÓW Quote Link to post Share on other sites
wasu Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Jeśli niechcesz załatwić zębatek to polecam www.taiwangun.com/index.php?str=product&product_id=152 Ale zastanów sie czy warto. Zyskasz jakieś 30-40fpsów ale stracisz na szybkostrzelności chyba że bateryjke 9.6 władujesz(a to dodatkowy koszt) A jak kupowałes GUNA u krakmanów to szkoda gwarancji.Ja sie sam zastanawiam nad wymianą sprężyny ale szkoda mi solidnej GWARKI. A tu masz linka odnośnie sprężyn i zalecanych wzmocnień www.asgshop.pl/sprezyny.php Jak sie zdecydujesz na wymiane to napisz jak sie Gun po wymianie spisuje Quote Link to post Share on other sites
macius z klanu Posted May 15, 2006 Author Report Share Posted May 15, 2006 Wiem... tuning zrobie po gwarancji..tylko teraz pytam.. aby wiedziec ile bede musial zainwestowac. Zalezy mi na sprezynie samej... bo nie chche wydawac kasy na zebatki . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts