Nemesis40 Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Witam! Pytanie kieruję do użytkowników tych właśnie butów. Mam zamiar używać ich raczej do chodzenia po mieście wiosną i jesienią poza tym sporadycznie do CQB. Głównie to chodzi mi o to czy nie męczą nogi po na przykład 8h noszenia bez przerwy i czy na lato też będą dobre. Poza tym właśnie jak z ich wytrzymałością jeżeli sporadycznie wyskoczy się w nich do lasu itp (Classici czasami przy silnej eksploatacji nie dają rady, no ale to nie typ butów na bieganie po lesie) W sumie więc chcę ich używać jak lepszych adidasów:) bo na las bym miał Jungle. Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 z Magnumami bywa roznie... czasem trafia sie para niezniszczalna i potrafia wytrzymac lata, a czasem rozklejaja sie po czterech miesiacach. tak tez stalo sie u mojego wspolpracownika, kupil Midnite Plus w grudniu, a w marcu reklamowal (chodzil codziennie po miescie i w pracy, zadnych lasow, CQB itp. rzeczy)... generalnie dobry but, ale z trwaloscia bywa roznie. Quote Link to post Share on other sites
Nemesis40 Posted May 24, 2006 Author Report Share Posted May 24, 2006 Sorry, że troszkę zmienie temat, ale na obecny i tak chyba nie uzyskam odpowiedzi;] Czy to są naprawdę buty używane przez LC, chociażby w bazie, bo na żadnej fotce z Legią Cudzoziemską nie widziałem żeby ktoś biegał w takich "tenisówkach": Buty LC? [ Dodano: Sro 24 Maj, 2006 ] Czy ktoś z was w ogóle wie o nich coś więcej? Quote Link to post Share on other sites
SavagE Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 co do midnite to ja je kupilem sobie chodzilem cala zime w nich w 95 procentach po miescie i powiem ze dobry but, bardzo wygodny, klej trzyma ma tylko chyba jeden feler - dosc latwo przecieka powyżej gumy. Do pomieszczen mysle idealnie :) Mozesz probowac impregnowac jakos specjalnie ja jednak uzywalem tylko pasty kiwi xD Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts