Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

WELL mp5 D-95- co ciekawego z tym AEGiem można zrobić ?

Recommended Posts

Witam wszystkich maniaków ASG!!!

W moim posiadaniu znajduje się obecnie mp5 D-95 firmy Well (elektryk dla niezorientowanych) i jego osiągi przestały mnie zadowalać. Co ciekawego można z tą repliką zrobić, aby poprawić jej osiągi ? I czy to jest trudne do wykonania dla kogoś kto się na tym zna tylko troche ? I oczywiście jak to się będzie wahać cenowo ?

Piszcie

Co ciekawego można z tą repliką zrobić, aby poprawić jej osiągi ?

Sprzedac i kupic przynajmniej WELL'a lub CYMĘ z metalowym GB, jesli zalezy Ci na ogniu ciaglym. Jesli nie, kup krotka sprezyne za cene za ktora mniej wiecej kupiles tego "AllEG'a" - osiagi i tak bedzie miec lepsze!

kumpel chce kupić sobie taką samą mp5 ale ja go namawiam na UZI SMG, żeby się wymienić bo na jakąś lepszą splówę mi nie starczy a ponad to mama mi nie pozwoli... a na taką zamiane może już się zgodzi. A napewno na coś powyżej 100 zł nie ma szans. Warto robić taką zamianę ??

Achhh ci rodzice... miałem podobnie i nawet do dziś mam jak już pracuje... Na każdy moj sprzęt krzywo patrzy ;)

Zbieraj i kup coś porządnego... Pokrzyczy... ewentualnie się pokrzywi i jej przejdzie :-)

Ja juz poszłem wiele razy na łatwizne... zaczynałem od kiepskich "AEGów" a pozniej zainwestowałem w dobrą sprężynę... no i w koncu mam AEGa Classic Army :P Warto poczekać...

Warto poczekać ale uzbrojonym w cokolwiek, np dobrego krótkiego springa, który posłuzy długo, i nie rozleci sie po miesiącu jak tani AEG. Wtedy zawsze mozna wziąść udział w strzelance. Mimo braku ognia ciagłego ;)

I jeszcze jedno: scorpix: poszedłem nie poszłem :ściana:

Obecnie jestem również uzbrojony w shotguna srebrnego (gówienko za 30 zł) ale mam go 2 dzien i sie trzyma :lol: . Ma niezłą siłę - równe 1joul tak więc jeżeli chodzi o zasięg to jest lux. Mam nadzieje że pożyje. Zastanawiam się jednak nad wymianą sprężyny w mp5, za jak najniższą cenę ponieważ nie mam zbyt wiele kasy, jeżeli macie jakieś fajne na oku to dajcie linka.

sprezyna bedzie kosztowac polowe ceny tego "aega" , a pozatym zanihluje go w trybie natychmiastowym. Te plastikowe zabawki strach rozbierac a co dopiero cos tam wsadzac. Sprzedaj to póki możesz i kup sobie sprezyne TM z seri HighGrade lub shotguna z taiwanguna. Jesli na upartego chcesz full auto , to lepiej chwilowo odpusc sobie asg i pozbieraj przynajmniej kase na Wella albo Cyme.

Pozdro