macbeer Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Mam problem z Hardballem niewiem czemu niechcą sie zczepić te dwie części trzymające GB... Co to może być prosze powiedzcie... MacBeer Pzdr :cry: :lol: :lol: [ Dodano: Czw 25 Maj, 2006 ] PLZ o zdjęcia jak pokolei złożyć bo go rozebrałem żeby przesmarować i co wypadło to coś wygląda tak: _____ _ ___________ _ _ _ _____ _ Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Hmmm... z tego co pamiętam, to u mnie można było ze środka wyjąć właśnie "gearbox". kolanko, którym kulki przechodzą do komory HU i bezpiecznik...innych części nie pamiętam, ale możliwe, że zapomniałem, bo hardballa rok temu miałem... Quote Link to post Share on other sites
macbeer Posted May 27, 2006 Author Report Share Posted May 27, 2006 ZŁORZYŁEM! Kolanko było niedociśnięte :D !! Można zamykać Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts