trajant Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 witam wszystkich jako ze nowy jestem. mam zamiar kupic buciki legi cudzoziemskiej {http://allegro.pl/item105910396_buty_pustynne_43.html} co o nich sadzicie?jakie sa WAsze opinie? a i w oglĄdanych ze maja inny bieznik jak reszta , za sprawa chyba innego producenta?czy moze to wplywac na wygode uŻytkowania? Quote Link to post Share on other sites
Nemesis40 Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Dołączam się do pytania raz jeszcze, bo wcześniej mi nikt nie udzielił odpowiedzi. Tak w ogóle czy to naprawdę są buty LC, bo przeglądałem sporo zdjęć tych jednostek i raczej wszędzie korzystali ze zwykłych czarnych typowo militarnych butów. Quote Link to post Share on other sites
trajant Posted June 2, 2006 Author Report Share Posted June 2, 2006 ten sam sprzedający ma też czrne opinacze w fajnej cenie tylko mojego rozmiaru nie ma (43) Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 co o nich sadzicie?jakie sa WAsze opinie? Bardzo lekkie' date=' nie jest w nich zbyt gorąco (w porównaniu ze skórzanymi butami). Miękka podeszwa, buty są ciche i wogóle klasa. Coś jeszcze? czy moze to wplywacna wygode uŻytkowania? Inny bieżnik? Nie. a i w oglĄdanych aukcjach zAuwaŻylem ze maja inny bieznik jakreszta ' date=' za sprawa chyba innego producenta?[/quote'] Proponuje nie ''zauważać', tylko zapytać Befi, jeśli Cię to tak ciekawi. Quote Link to post Share on other sites
trajant Posted June 2, 2006 Author Report Share Posted June 2, 2006 fajnie ze wogule ktos odpowiedzal ale czy te buty nadaja sie do lasu? mam obawy co do tej miekkiej podeszwy(mam jedne buty taktyczne magnumy clasic pogode do dzalan lesnych Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 fajnie ze wogule ktos odpowiedzal ale czy te buty nadaja sie do lasu? tak, nadają się (w sumie czemu nie?). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts