zoombie Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Witam Szanowne Grono Forumowiczów Taki ładny wstęp przygotowałem po to ,by nie dostac zjebki za to ,że poruszam temat "który, kurwa, był ju z poruszany milion szesnaście razy , i wciśnij sobie przycisk "szukaj" i znajdziesz a nie zaśmiecasz forum " :) A więc moi Panowie - coż z tego ,że był poruszany i naprawdę zadałem sobie trud przelecenia (:) całego forum w poszukiwaniu , przeczytałem dostępne wątki , przeszperałem to i owo - ale nie znalazłem tego ,co mnie interesuje . A interesuje mnie to : czy da radę , jeżeli tak , w jaki sposób pozbyć się "chwiejnej lufy" ..Specjalnie nie zawężam tematu do STTI ,którego jestem posiadaczem , bo może rozwiązanie jest uniwersalne - a takiego właśnie szukam . Wiem , wiem , chamber z TM może mi wiele pomóć , pewnie również metalowe body, którego nie mam , ale ... może jest tu jakiś romantyk , filatelista (:) , który poprzez włożenie pręta metalowego tu i ówdzie , podklejenie tego taśmą ilolacyjną ,czy innym cholerstwem osiągnął dosyć zaawansowane technologicznie i tym samym dobre efekty ...:) Od razu podkreślam , mogę z ta lufą żyć , nie potnę się , ale jakby dało radę to wyeliminować byłbym więcej niż happy ... W końcu giwera w łapie powinna być monolitem , a nie łukiem :) ( dla malkontentów , pieniaczy i innych "wujków dobra rada" typu - kup CA , chamber z TM , czy "gówno kupiłes to się martw"- serdecznie dziękuję ! :) Chodzi mi o polemikę raczej z gośćmi , którzy swoją inwencją , być może podparta obcym pomysłem - dokonali tego czego poszukuję - czyli eliminacja :chwiejej lufy" ... No coż , miło było poklepać - teraz czekam na posty Miłe Ludziska :) Pozdroo Link to post Share on other sites
augustox Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Tu masz zapomniane forum dotyczące chwiejnej lufy w modelach TM,a sr4 a tm to replika repliki :D http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=4050 pzdr.! Link to post Share on other sites
zoombie Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 Dziekuję Augustox :) rzucam się w wir czytania :P Link to post Share on other sites
Recommended Posts