Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Chwiejna lufa - STTI M4A1 czyli zabawy ciąg dalszy :)

Recommended Posts

Witam Szanowne Grono Forumowiczów

Taki ładny wstęp przygotowałem po to ,by nie dostac zjebki za to ,że poruszam temat "który, kurwa, był ju z poruszany milion szesnaście razy , i wciśnij sobie przycisk "szukaj" i znajdziesz a nie zaśmiecasz forum " :)

A więc moi Panowie - coż z tego ,że był poruszany i naprawdę zadałem sobie trud przelecenia (:) całego forum w poszukiwaniu , przeczytałem dostępne wątki , przeszperałem to i owo - ale nie znalazłem tego ,co mnie interesuje . A interesuje mnie to : czy da radę , jeżeli tak , w jaki sposób pozbyć się "chwiejnej lufy" ..Specjalnie nie zawężam tematu do STTI ,którego jestem posiadaczem , bo może rozwiązanie jest uniwersalne - a takiego właśnie szukam . Wiem , wiem , chamber z TM może mi wiele pomóć , pewnie również metalowe body, którego nie mam , ale ... może jest tu jakiś romantyk , filatelista (:) , który poprzez włożenie pręta metalowego tu i ówdzie , podklejenie tego taśmą ilolacyjną ,czy innym cholerstwem osiągnął dosyć zaawansowane technologicznie i tym samym dobre efekty ...:) Od razu podkreślam , mogę z ta lufą żyć , nie potnę się , ale jakby dało radę to wyeliminować byłbym więcej niż happy ... W końcu giwera w łapie powinna być monolitem , a nie łukiem :) ( dla malkontentów , pieniaczy i innych "wujków dobra rada" typu - kup CA , chamber z TM , czy "gówno kupiłes to się martw"- serdecznie dziękuję ! :) Chodzi mi o polemikę raczej z gośćmi , którzy swoją inwencją , być może podparta obcym pomysłem - dokonali tego czego poszukuję - czyli eliminacja :chwiejej lufy" ... No coż , miło było poklepać - teraz czekam na posty Miłe Ludziska :) Pozdroo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...