Simoniculus Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Sig Sauer P228 UHC - czy ktoś wie jak się to rozkłada? szukałem poprzez search i nie znalazłem Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Wyjmujesz magazynek, wyciągasz to i przesuwasz cały zamek do przodu. Reszta jest jeszcze prostrza. Quote Link to post Share on other sites
szmaki Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 na fotce FIEDOTOW pokazałeś Siga z HFC albo z STTi a w temacie wyraźnie jest napisane, że chodzi o UHC a ten właśnie ma oznaczenie producenta i zamek zrobiony z połówek (wiem bo miałem). A więc aby zdjąć zamek należy odkręcić śrubke na szczerbince, wyjąć maga, rozciągnąć obie połówki tak aby sie rozszczepiły a dalej to juz chyba bedziesz wiedział co zrobić, dalej to na "hama" trzeba. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 chodzi o UHC a ten właśnie ma oznaczenie producenta i zamek zrobiony z połówek (wiem bo miałem). A więc aby zdjąć zamek należy odkręcić śrubke na szczerbince' date=' wyjąć maga, rozciągnąć obie połówki tak aby sie rozszczepiły a dalej to juz chyba bedziesz wiedział co zrobić, dalej to na "hama" trzeba.[/quote']Jeszcze trzeba odkręcić okładziny chwytu, bo pod nimi też są śrubki. I odkręcić lufę. Robiłem to już tyle razy, że znam gnata na pamięć. Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Zgadza się... Sorki... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts