Enderhawk Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Witam.. niedawno za ciężko zaoszczędzone pieniądze kupiłem sobie właśnie ten karabinek na asgshop.pl z baterią 8.4V 1400 mAh KAN.. na początku ładowarka w ogóle mi nie ładowała baterii.. sprawdzałem miernikiem przy podłączonej ładowarce i na baterii ciągle było ok. 8.50V.. przez 2h, przy podłączaniu baterii światełko na ładowarce paliło sie dosłownie przez moment.. no a akku nie ma sily naciągnąc sprenzyny.. Ładowarka pokazuje raz 10.5v, raz 8.5 (zalezy czy podlaczone czy nie po drugie strzelając kulkami 0.25 (bateria kolegi - 8.4V 1100 mAh) nawet po wyregulowaniu hop siupa (:)) co 3-4 kulka leci dopiero w cel.. takto albo jest pod sufitem, albo łukiem skreciła w bok etc. może to dlatego że wczesniej każda kulka ociekała silikonem po nasmarowaniu mid capow? Pozdrawiam PS: szukałem na forum, ale nie znalazłem nic na ten temat.. opcja szukaj nie działa :< przynajmniej u mnie słów/tematów tylko z pierwszej strony EDIT: pierwszy problem załatwiony.. była zamieniona polaryzacja :0 znacyz wtyk ktoś odwrotnie przyspawał.. 2 kabelki załatwiły sprawe Quote Link to post Share on other sites
skunks Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Co do kulek to możliwe, wyraźnie troszke zasyfiłeś HU :wink: Ale jeżeli problem sie będzie bez przerwy powtarzał to znaczy że chyba walnięty dystanser. Pzdr Sqnx Quote Link to post Share on other sites
Enderhawk Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 znaczy sie wystarczy wystrzelic pareset kulek żeby wróciło do normy? (o ile to HU ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts