Dinus_ Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Ej może znacie jakąś gupe (albo sami do niej należycie) z Gdyni :roll: ? Jeśli macie/masz stronke to podaj/cie :wink: . Niedługo będe kupował sobie z kolegą sprzęt :twisted: i jesteśmy zainteresowani spotkaniem/strzelanką :luzik: (na luznych zasaach) lub wstąpieniem do grupy.. :ok: Quote Link to post Share on other sites
wiciak Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 O ile mi wiadomo takie pytania powinny lądowac w ,,pomorskim". Jeśli nie masz skonczonych 18 lat na wmasg raczej ekipy nie znajdziesz,ponieważ pomorskie srodowisko z tego co wiem odizolowalo się od nieletnich. Szczegóły oraz ew.schemat dostania sie do ekipy dla pełnoletnich zapewne są na w.w. forum. Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Ze nie wspomne o wyszukiwarce ekip. Quote Link to post Share on other sites
Dinus_ Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 Mam 18 lat a co do wyszukiwarki ekip to używałem i jest wszystko cacy ale jak dla mnie ekipa powinna mieć chociażby jakąś biedną stronke do zaprezentowania/przedstawienia a nie że patrze ---> o jest stronka ale ups nie działa, ojej nie mają stronki, o jest stronka (przypadek 2 na 10) Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 z takim podejściem to raczej nikt do teamu Ciebie nie przyjmie Quote Link to post Share on other sites
wiciak Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Czy ekipa chce miec stronke czy nie to juz jej prywatna sprawa. Nie wybierasz sobie samochodu w salonie. Jak dla mnie przynajmniej w jednej ekipie a wlasciwie formacji brak strony to duza zaleta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts