AsgAnatol Posted Wednesday at 07:24 PM Report Share Posted Wednesday at 07:24 PM Siemka chłopaki jestem tu nowy więc jak coś robię nie tak to proszę niech ktoś mnie poprawi :) Mianowicie mam taki problem ,że zakupiłem ostatnio replikę nowa jak w tytule Specna Arms B01 ,replika bardo fajna jednak pierwszy problem to "latajace" magazynki. Chociaż juz sie dowiedziałem, że ona po prostu tak ma to mam też drugi poważniejszy problem. Chodzi o to że na samym początku bez dodatkowych przyrządów celowniczych jest tylko podstawa muszki i celownik na uchwycie . Tak też celując wydaje mi się prosto kulki leciały zawsze nizej środka i to na odległości około 5m od tarczy, po założeniu kolimatora ta sama sytuacja. Nie daje mi to spokoju bo strasznie jestem przewrazliwiony i nie lubię jak coś kupuje a to nie dziala wg. Mnie jak powinno. W weekend postaram się przetestować replikę na większych dystansach ale jak marazie nie mam takiej możliwości i wydaje mi się że coś jest nie tak. Zerkając do lufy wydaje mi się że komora na końcu nie jest idealnie rowno i nie wiem czy może to nie jest problem. Hop up chyba skręcony na zero ja nic tam nie ruszałem. Załączam zdjecie tarczy [za każdym razem celowałem w środek]. Z góry dzięki za pomoc i liczę na cenne porady dla swiezaka, pozdro ! :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts