bfcbigfirecannon Posted Monday at 03:51 PM Report Share Posted Monday at 03:51 PM Witam serdecznie. Wracam do ASG po 5-6 latach przerwy, zakupiłem fajną replikę stokową (400-420fps) i chciałem troszkę podpytać o lufę/gumkę . ( szturm +/- 60-70 m .) Jak wygląda cena do jakości. Gdy kończyłem na rynku były top1 PDI top 2 Promyk . Obecnie jest dużo więcej opcji i chciałem zasięgnąć opinii "ekspertów" ponieważ PDI są obecnie zbyt drogie. sama lufa około 600zł/ Słyszałem że promyk jest nadal dobry natomiast w podobnej cenie jest LAMBDA ONE 6.01 . + gumka fiolet promyk ( 400zł) Myślałem też o zestawie MAPLE LEAF 6,02 MM AEG + SUPER MACARON + DYSTANSER OMEGA . ( około 200zł ) Czy używał ktoś luf MAPLE LEAF 6,02 MM AEG proszę o jakieś opinie / wnioski co warto obecnie kupić . Nie mówimy o zestawie za 600+ zł raczej cos koło 200-400 zł. Parametry : FPS około 400-420 fps / waga kulek około 30-32g . planowana długość lufy około 400mm. planowany celny zasięg ok 60-65m Co da dobre efekty w rozsądnym budżecie ? ( gumka/dystanser/ lufa) komora raczej zostaje Hop-Up Specna Arms TDC Magnus™ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts