misiek009 Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 U mnie siedzą ITU w GBv2 CA. ASGshop wykonał odpowiednią modyfikację szkieletu i działa :) Quote Link to post Share on other sites
polch Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 A wiesz może co dokładnie zmieniali? Quote Link to post Share on other sites
misiek009 Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Trzeba było upiłować coś koło kostki stykowej. Oczywiście nie kostkę tylko jakiś dzyndzel od szkieletu gearboxa :) Kup zębatki to zobaczysz co będzie wadzić i to spiłuj :D Quote Link to post Share on other sites
awful Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 heh z takich wesolych akcji, to mi zębatka tłokowa CA(stary typ) nie wchodzi jedną stroną w kulkowe łozyska 7mm.a STU wlazła bez niczego :) też myślę nad tymi stalowymi obejmami. problem jest taki- srubkę z nakrętką trzeba oszlifować zeby wlazło, body też nieco przejechać,ale to ma szanse działać. myślałem tez o opasce stalowej zaciskowej-zacisk za GB. Quote Link to post Share on other sites
Holmes Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 myślałem tez o opasce stalowej zaciskowej-zacisk za GB. Jakieś praktyczne reminiscencje przemyśleń? Miałeś na myśli opaskę na wór np. tych do węży (ogrodowych)? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts