Alex[x] Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Witam, chciałem się dowiedziec jaki byście mi kolimatro proponowli do repliki R6 WELL. Chodzi mi coś w granicy 100zł. Więcej NIE :) Quote Link to post Share on other sites
omglol Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Jakis tasco 30mm za ok 90zł , najlepiej sprawdzany (np. od Small Huntera). Ew. ja moge sprzedać Ci taki używany Do 100 złotych chyba najlepszy wybór , byle nie miał jakis wad na szkłach. Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
michasiek Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 ja kupiłem sobie kolimator tasco za 25zł na allegro szkoda mi kasy dać 100zl za kolimator do karabinka który kosztuje prawie 4x tyle ;) co do kolimatora, swieci i ułatwia celowanie ;] czego więcej chcieć? po co mi regulacja jasności czy zmiana celownika ;] to w zupełności wystarcza, zupełnie jak Well ;] Quote Link to post Share on other sites
augustox Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 red dot od small huntera i nic więcej :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts