ViTu Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Dziś z musu byłem w WKU w garnizonie na ulicy Rakowickiej i wypatrzyłem ciekawy plakat, a głosił on (w formie bardziej oficjalnej :D ) co następuje: Między najbliższym piątkiem a niedzielą w Krakowie odbędą się pokazy pod patronatem MONu. W piątek nie ma nic nazbyt ciekawego, (o ile dobrze pamiętam) jakieś "koncerty" wojskowej kapeli na rynku etc. W sobotę natomiast zaczyniają się fajne ;) zabawy. Od 11:30 mają się na rynku odbywać: pokazy oporządzenia, aktualnego uzbrojenia na stanie, stanowiska na misji etc (jeśli nic nie pomieszałem :D ). W niedziele natomiast (co zainteresuje szczególniej grupy taktyczne pokroju krakowskiego SPAPu i innych) odbędą się pokazy patrolów, zatrzymań itp. + skoki ze spadochronu większy sprzęt "myśliwski" czyli artyleria i chyba coś jeszcze o czym pewnie zapomniałem. :) W każdym razie niedzielne atrakcje odbędą się na stadionie WKS Wawel. Quote Link to post Share on other sites
trajant Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 wydaje mi sie ze pojade ale 1wstęp jest wolny?? macie jakiegos linka wiencej info Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts