longguy Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Chcialbym na poczatek dac podkladki do sprezyny, ale czytalem ze ten ASG po rozkreceniu strzela gorzej niz przedtem. Czy ktos juz probowal z nim cos robic ?? [ Dodano: 24 Cze 2006 14:04 ] Sprobowalem i..... jak sie dolozy podkladki to sie nie da Asg naciagnac po prostu nie dochodzi do zaczepu bo sprezyna jest mocno scisnieta i druga sprawa jak sie tego Asg rozkreci to zasieg naprawde spada ( mi spadl z 30 metro do ok. 20 ) Quote Link to post Share on other sites
Weq Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 To źle skręciłeś - ja go rozkręcałem wielokrotnie (2x wymian cylindra i preclufy) i nie ma problemu. Próbuj dalej ;-) Pozdrawiam, Weq Quote Link to post Share on other sites
longguy Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 oki pobrobuje go dobrze zlozyc. Znalazlem sposob na zamontowanie podkladek. Trzeba skrocic element (nie wiem jak sie nazywa ) ten ktory trzyma sprezyne wtedy podkladki nie zablokuja go i wejdzie caly do tloka i da sie juz naciagnac. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts