Domanoid Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Moj problem opiera sie na dziwnym dzialaniu spustu. Gdy pistolet jest naladowany pociagam za spust i nic sie nie dzieje, czasami mi cos "pusci" i wystrzeli... zauwazylem ze czasami wystrzeli jak bardzo mocno nacisne spust, ale to nie rozwiazanie, wczesniej chodzilo leciutko. Nie znam sie za bardzo na ASG, to jest moj pierwszy pistolet. Quote Link to post Share on other sites
Commodore Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Przydałoby by się wiedzieć jakiej firmy jest ów SigSauer P226... Quote Link to post Share on other sites
Domanoid Posted June 21, 2006 Author Report Share Posted June 21, 2006 STTI SIG-SAUER P226 GAH (costam jeszcze)... Quote Link to post Share on other sites
Commodore Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Najprawdopodobniej strzeliła ci sprężynka spustu, jest bardzo łamliwa w tym modelu. Musisz rozłożyc cały pistolet, w taki sposób: Wybij taki gruby bolec nad kabłąkiem i popchnij zamek do przodu. Teraz musisz rozłożyc dół pistoletu. Wystarczy odkręcić okładziny i zobaczysz cały mechanizm spustowy. Znajdź odpowiednią agrafkę i odetnij ten kawałek trzymający igłe. Musisz go odpowiednio zagiąć aby się wpasował. Potem złóż pistolet i gotowe. Quote Link to post Share on other sites
Domanoid Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 Żeczywiście sprezynki nie bylo, dorobiłem, teraz strzela, ale pojawil sie nowy problem, teraz alby strzelic musze baardzo mocno wcisnac spust... Jest na to jakas rada? Quote Link to post Share on other sites
Commodore Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Nie, wsadziłeś twardą agrafkę. Możesz ją wyjąć i kombinować z innymi agrafkami. Quote Link to post Share on other sites
Domanoid Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 Wykombinowalem... I nie od agrafki to zalezalo, po prostu tam gdzie jest miejsce w zamku gdzie musi nacisnac ten dzyndzel od spustu bylo za duzo miejsca... Po prostu naspawalem tak troszeczke wiecej metalu i teraz wystarczy leciutko wcisnac spust zeby wystrzelilo ;] Quote Link to post Share on other sites
simon90 Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 czy mógłby mi któryś z Was jaśniej to wytłumaczyć? a najlepiej jakby fotki tego zrobił, taki tutorial :D bo mam ten sam problem i nie bardzo czaje co i jak tam jest...otworzyłem go i wałek...nie wim co do czego:P z góry dzięki;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts