CNOS_Beo Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Witam. Poszukuje 3 chetnych osob (powyzej 18 roku zycia!!!) do "pracy" jako ochrona podczas wyzej wymienionej imprezy (wiecej info o imprezie: www.jezuici.pl/jdm ) Osoby zainteresowane proszone sa o przeslanie na adres e-mail legion@metronet.pl danych: - imie i nazwisko - ksywa - miejsce zamieszkania (pelen adres) - pesel - zdjecie (skan zdjecia na ktorym widac twarz, moze to byc zdjecie z dokumentow (mile widziane)) O imprezie mozna tez poczytac na tym forum, a dokladniej o VI i V JDMie :) POLECAM [ Dodano: Pią Cze 23, 2006 10:11 am ] Dodam ze impreze nalezy bardziej traktowac jako tygodniowe wakacje na mazurach (darmowe wakacje). Ochraniamy obiekt - obiekt ogrodzony oraz zapewniamy bezpieczenstwo uczestnikom - studentom (studentkom). Wada tych wakacji :) jest to ze mieszkamy w namiotach, jednak mamy dostep do prysznicow, ponadto Jezuici zapewniaja nam papu (sniadanie , obiad i kolacja). Św. Lipka jest otoczona lasami, a od naszego obozu do jeziora mamy niespelna 5 metrow :) Quote Link to post Share on other sites
Black Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Ja tylko dodam, ze okolice sa przepiekne, klasztor barokowy ze swietnie brzmiacymi organami, niedaleko Wilczy Szaniec, a i Ojcowie Jezuici, ktorych znam, sympatyczni. Jesli tylko macie wolny czas skorzystajcie z propozycji, Ja, niestety, nie moge, a bardzo bym chcial :-) Quote Link to post Share on other sites
GOT_Veto Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 I jeszcze jedno... W czasie "pracy" zakaz spożywania alkoholu :? PS. Beo -> weźmiesz kopacza ? :twisted: Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 Veto mowisz i masz :) wezme nawet litr :) Quote Link to post Share on other sites
GOT_Veto Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 wezme nawet litr ja ostatnio po 2 lielichach nie umiałem chodzić :? ale przez ostatni rok trenowałem :twisted: tylko, zeby to nie była znowu podruba jak na IDM'ie ;) PS. a do obalenia mamy 0,5l... ja stawiam... wiesz za co... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts