Guest sigsauer25 Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 witam wlasnie nabylem sig sauera (podaje linka do sprzetu: http://www.sklep.airsoftguns.pl/projector....duct=1133188392 ). Jestem nieco zawiedziony... Zasieg (moc) strzalu jest niezadowalajaca, przed kulka (ktora leci na okolo 15 metrow, pozniej opada) mozna po prostu uciec... Chcialbym go apgrejdowac, ale zupelnie nie wiem jak! Bardzo prosze o porady! Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
crossman Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Z tą repliką repliki to raczej nic nie zrobisz, bo się posypie przy pierwszych strzałach. Tak poza tym to jest sam plastik, więc nie oczekuj dużo za taką cenę. Dobrze będzie jak bez przeróbek wytrzyma jakiś miesiąc (jeśli tak to bądz ucieszony :D ) Na forum jest sporo o tym sklepie i szitach w nim sprzedawanych, wystarczy poczytać, a będziesz wiedział co brać. Żeby nie było ot, to możesz rozebrać GB i wstawić podkładki ( prawdopodobnie posypie się cały) uszczelnić tłok i cylinder (większy oring) i wstawić można prec lufe (obi, castorama) To powinno nieznacznie poprawić osiągi, ale nie na długo :D pozdro Quote Link to post Share on other sites
Guest sigsauer25 Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 dzieki za szczerosc :) Dopiero zaczynam ,,zabawe" w ASG. Mam na koncie dwie potyczki w lesie z kumplami ze studiow hehe :) Takze jestem zielony :) Tak wlasciwie, to malo zrozumialem z tego, co napisales :) Mam na mysli tajemne slowa takie jak ,,GB" czy ,,oring") :D W kazdym badz razie dam sobie spokoj z apgrejdem. Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za odpowiedz! Quote Link to post Share on other sites
omglol Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 GB-Gearbox - czyli "skorupa" trzymająca cały mechanizm(tłok , cylinder , zebatki , sprezyne itd) w srodku. W Twoim przypadku będzie w całosci z plastiku Oring- Specyficzny typ Uszczelki ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest sigsauer25 Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 dziekuje za oswiecenie :) moi znajomi maja szotgany za trzy dychy o poteznym zasiegu (jakies 40 metrow), moc jeden J. Dlatego jestem nieco rozgoryczony, bo strzelby wygladaja, jak z odpustu a mimo to maja lepsze osiagi niz moj ladny sig. bede musial popracowac nad taktyka, aby ich wykonczyc :) pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 a tak pozatym to nie to forum bo temat powinien byc w tanie repliki ;) mod chyba wie cio z tym zrobic Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts