baki1991 Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Szukam pomocy odnośnie sposobu rozkładania USP firmy Tokyo Marui High Grade, oczywiście sprężyny. Czy bylibyście tacy dobrzy i opisali mi jak to trzeba robić :D ?? Szukałem poprzez opcję szukaj ale nic z tego. W recenzji pisało że robi się to prosto ale wiedzcie że jestem kompletnym amatorem i nowicjuszem i w ogóle... :wink: Za pomoc wielkie dzięki!!! :P Quote Link to post Share on other sites
Px Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Bieresz pistolet do ręki. Po lewej stronie masz wajchę, ona jest zatrzaśnięta więc pchasz ją mocno do góry aż usłyszysz trzaszk. Wyjmujesz ją razem z bolcem. Pchasz zamek do przodu i tyle. Quote Link to post Share on other sites
Bestyj Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 ni jest ona zatrzaśnięta, tylko tai plastikowy dzyndzel ją przytrzymuje, musisz go odłamać, i to jest ten trzask, który kolega ma namyśli, jeśli sie dobrze orientuje - wajche (to sie chyba zwalniacz zamka nazywa) wyciągasz ciągnąc - zależy jak trzymasz pistolet - prostopadle do osi lufy. Tylko uważaj, bo jak wyciagniesz, to ci zaraz wyskoczą obie sprężyny itp. Miłego składania - ja rozkładałem godzinę, a składałem 3 ;] Quote Link to post Share on other sites
Px Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Nie przesadzaj z tymi wyskakującymi sprężynami 8) mi to tam nigdy nie wyskoczyły chyba że coś źle zrobiłem. Raz rozłożysz, poznasz mechanizm i składanie zajmie Ci kilka minut góra. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts