kapitanbubel Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 A wiec tak mam pytanie gdzie moge kupic mundur w cenie do 100 zł na rozmiar okolo 160 cm jak cgodze po stronkach nie moge nic znalesc moze wy wiecie? Link to post Share on other sites
Robnok Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 na Allegro ale nie polecam...ja kupilem mundur BW we flecku z demobilu na rangershop.pl dalem za to 65zeta z przesyłką...bluza+spodnie. Jedyny minus to to że spodnie mają trochę inny odcień niż bluza (są bardziej sprane) ale może będziesz miał farta i trafią Ci się takie same...jeśli jesteś z wawy (ale widze że nie jesteś...trudno, będzie rada dla innych) to polecam przejść się po demobilech i popytać o używane rzeczy...wiem że w kdt sa mundury BW używane...zawsze lepiej najpierw przymierzyć przed kupieniem Link to post Share on other sites
chapi Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Na allegro dostaniesz brytyjski i holenderski mundur DPM za nawet niższą cenę niż 100 zl. Nawet jak kupisz na rangershop.pl to i tak nie wiesz w jakim stanie trafi Ci sie bluza bądź spodnie, ja osobiście zamawialem z allegro i za 90 zl kupilem komplet nieużywany. Wystarczy poszukać. Link to post Share on other sites
kapitanbubel Posted July 1, 2006 Author Report Share Posted July 1, 2006 Amoze jakis link do stronki ? Link to post Share on other sites
qwmx Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 na allegro kupisz DPM brytyjski za 50 zł.! Kwestia tylko jaki stan trafisz, ja np. kupiłem idealną nówkę za 50 zł. Link to post Share on other sites
Recommended Posts