kamciocz Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 (jak w temacie) gdzie można kupić taką torbe na sprzążki Alice ? najlepiej w woodlanda lub czarna, bo chce ją przyczepić do pasa zintegrowanego z kamizelką w pozycji poziomej. Link to post Share on other sites
Gumski Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Do propan-butanu bedzie troche ciezko, osobiscie polecam propan :wink: Chyba nie powstalo nic takiego, ja osobiscie biegalem z przerobionym rekawem od jakiejs bluzy przywiazanym do paska od spodni :) Kumpel ma skrocony pokrowiec na jakies tam sprzeciory wedkarskie...same kieszenie w kamizelkach sa za male, chyba ze komin w patternie... Link to post Share on other sites
kamciocz Posted July 16, 2006 Author Report Share Posted July 16, 2006 Widziałem kiedyś u kolesia podobną torbe o jaką mi chodzi, nosił ją przy tyłku, gaz i kulki tam trzymał. Tylko gdzie takie badziewie do 50 zł dostać ?? Link to post Share on other sites
Gumski Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Moze to byl po prostu buttpack? Bo torby specjalnie na butle nie widzialem nigdzie i nigdy, ale wsadzic przeciez ja mozna do jakiegos elementu oporzadzenia w ktorym sie zmiesci. Apropo: Jesli ma ktos jakies pomysly na wygodne noszenie butli z szybkim do niej dostepem to prosze dac cynk :wink: bo przy pasie caly czas sie giba. Link to post Share on other sites
kamciocz Posted July 16, 2006 Author Report Share Posted July 16, 2006 To była taka więkasza torba US ARMY. itd. którą jest buttpack :D Ale gdzie taki kupić do 50 zł ??:D Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Za tyle to kupisz raczej kopie w sklepie lub na allegro. Oryginaly sa drozsze - uzywki chodza po 60 i wiecej. Link to post Share on other sites
Recommended Posts