augustox Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Mam problem z hi-capem SRC,tym co jest dodawany do sr4.nie podawal kulek.....wkoncu go rozkrecilem....jakis czas bylo dobrze.....i znowu...... . I mam pytanie jak trzeba ułożyc tą spręzynke w sordku maga alby dobrze brał kulki i je podawal....... bo co zrobie to sprezyna sie wygina a kulek i tak nie podaje jak powinien :| Pare fotek..... Jak mam ułożyc......... ? Quote Link to post Share on other sites
OSI Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Hmmm ja tez mialem problemy z magiem SRC ale wyjalem tylko z obudowy (blachy) i poluzowalem srubki i bylo slychac jak sie rozkrecila sprezyna. Skrecilem naoliwilem i dziala. Quote Link to post Share on other sites
augustox Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 tyle ze wiesz.... widzisz jak u mnie wyglada sytuacja.... a to nie wiesz jak tam powinna byc ulozona ta sprezyna....... ? Quote Link to post Share on other sites
Weq Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Musisz wygiąć ten kawałek w "U" i puścić między tymi wcięciami w plastikowej osi. Widać stare wgłebienia po pierwotnym wygięciu. Pamiętaj, że w dobrym ustawieniu przy obrocie osi w prawo (patrzac jak na zdjęciu) sprężyna musi się nawiajać. Niestety nie dysponuję fotką dobrego ustawienia. Pozdrawiam, Weq Quote Link to post Share on other sites
augustox Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 wielkie thx. ! a moglbys przerobic moja fotke w paincie i dorysowac jak powinien wygiac sie ten precik? przepraszam za utrudnienia pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts