sweety_killer Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 http://www.france-airsoft.com/forum/index....opic=10194&st=0 co sądzicie o tej kamizelce???? słyszałem ,ze G&P ma przekłamane kolory ,ale mogę ją kupić za 250zł??? wcześniej nastawiałem się na G&P marine vest ale na wgc jest "out of stock". O i jak jest z jakością materiału?? w porównaniu z guarderem??? Quote Link to post Share on other sites
Franc Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Nie wiem od strony krawieckiej, ale od strony uzytkowej cordura której używa G&P nie ustępuje tej od Guardera. (to ta sama DP1000 ?) Quote Link to post Share on other sites
sweety_killer Posted August 4, 2006 Author Report Share Posted August 4, 2006 a jak z kolorkami??? i odwzorowaniem orginału?? wzioł bym guardera bez gadania ,ale guarder w woodlandzie jest "out of stock " a ja G&P w woodlandzie mogę dostać za 250zł Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Widziałęm inną kamizelkę G&P- nie raziła kolorem. Ładnie komponowała się z mundurem i ładownicami. Może jak by ktoś postawił obok kolesia w orginale, to by można zauważyc drobne różnice... Quote Link to post Share on other sites
sweety_killer Posted August 4, 2006 Author Report Share Posted August 4, 2006 inne kamizelki G&P podobnąmają z kolorami wszystko w porządku podobno tylko seria fsbe....jest be :wink: Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 miałem rack'a od G & P w WC, kolory jak najbardziej w porządku, ale czy na wszystkich produktach tak mają nie mogę się wypowiedzieć. Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 FSBE od G&P ma 'chyba' niedokladnie odwzorowane kolory elementow od QRa (zielone zamiast czarnych jak w orginale). W Quote Link to post Share on other sites
Franc Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 FSBE od G&P ma 'chyba' niedokladnie odwzorowane kolory elementow od QRa (zielone zamiast czarnych jak w orginale). Tak jak mówisz, mało tego ma WC od środka. Pozatym sam kolor plam da sie przyżyć jest tylko nieco ciemniejszy od Guardera i SDSa. A kupowanie tej kamizelki(używanej jak rozumiem ?) za 250zł to znowu nie jakaś tam super hiper okazja, sprowadzenie nowej kosztowało by baardzo podobnie Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Od siebie moge polecic Guarder'owe FSBE - jest solidnie uszyte i jakoscia nieustepuje oryginalowi. Od oryginalu rozni sie kilkoma detalami. Ciezko mowic o kolorze oryginalu bo mam pare oryginalnych elementow FSBE i odcienie sie roznia a na przyklad pokrowiec na manierke mam uszyty z 3 roznych kolorystycznie materialow - wszystko Cordura 1000D. Nowsze serie FSBE mialy juz kolory takie jak sprzet MOLLE II - czyli kolory bardziej "zywe" w porownaniu do przygaszonych kolorow MOLLE I (jak wezmiecie do reki element MOLLE I i MOLLE II to zobaczycie o co chodzi) Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Od oryginalu rozni sie kilkoma detalami. A moglbys te detale wymienic? ;] Cheers W PS. Namierzyles w koncu zrodlo? :> Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts