Artemis Entreri Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=506 chcialbym zrobic upgrade< a raczej wyslac do asgshopu, zeby oni juz zrobili> tylko nie wiem co w nim zmienic, oprocz precyzyjnej lufy co dodac? nie mam zadnego pojecia o tym, prosze o podpowiedzi i linki dodatkowo, a, i jeszcze jakbym mogl prosic o dobor jakiegos kolimatora lub lunety fajnej do niego, to tez prosze xD Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Zamykam temat. Artemis: 1) Nie będę Cię ścigał po wszystkich forum. Napisałem już, żebyś się najpierw dowiedział, o co chodzi w tym hobby. Nie ma innego sposobu. Na forum są conajmniej 4 wątki o M15, które Ci wszystko wyjaśnią oraz kilkanaście wątków o upgradzie replik, w tym o upgradzie zespołu cylindra i lufy, sprężyny, a także silnika i akumulatora. Wystarczy poszukać. 2) Na tym forum piszemy po polsku - z interpunkcją, gramatyką i ortografią. Zaliczają się do tego różnież duże litery na początku zdań. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts