Saimono33 Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Witam. Jestem nowy na forum. Można się także domyślić że dopiero zaczynam zabawe z ASG na początek kupiłem sobie M16A1. PYTANIA DOTYCZĄCE UPGRADU TEGO MODELU: 1.Co moge w nim zupgarewodac. 2. Jak dobrze o niego dbac 3. Czy wogule dobrze wybrałem Quote Link to post Share on other sites
Sirius_beretta Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Podaj nazwe firmy, która zrobiła dany karabin. Bo jak ktoś ma Ci poradzić na temat czegoś czego nie widział. Konstewacja bierz olej silikonowy. Quote Link to post Share on other sites
Taliban Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Pewnie zrobiła go firma WELL nie radze Ci go tuningowac, chociaż jest mocny i celny. Jeśli masz już robic tuning, to rurka z "OBI" (lub kup gdzie indziej) żeby miała średnice tak 6,05 mm długośc oczywiście jak twoja stara lufa. Nie dawaj żadnych podkładek, bo zniszczy tłok, tak jak w moim przypadku gdy dałem podkładke 4 mm ... No i dorób własnego Hop-Up a jak dorobic to już pisze na forum, tyle tego jest że szok ... :uśmiech: Gwiazda nadziei niknie zawsze ostatnia. Quote Link to post Share on other sites
Lukas.72 Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 A ja nie radze ci go kupować;) Quote Link to post Share on other sites
Cincin Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 (edited) A ja nie radze ci go kupować;) kupiłem sobie Ta rada jest już trochę nie na miejscu ;) Wszystko znajdziesz na forum w dziale "Tanie repliki - upgrade i tuning". Edited January 30, 2007 by akm Quote Link to post Share on other sites
Lukas.72 Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 A sory nie doczytałęm moj bład........to w takim razie Hopek+dłuzsza lufa z castoramy.... uszczelnic wszytko i modlic się zeby się nie popsulo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts