kubulele Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Potrzebuje scemat budowy czesciw gaziaku która jest pomiedzy zbiorniczkiem a lufa, musze to miec gdyż chce zbudowac własnego gaziaka. wyszukiwarka nic nie dała Quote Link to post Share on other sites
Tuzim Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Tego się nie opłaca robić. A próbujesz zrobić bez blowback'a czy z blowback'iem. Mogę Ci przesłać foto od Python'a .357 od STTi jeśli chcesz. Quote Link to post Share on other sites
kubulele Posted August 22, 2006 Author Report Share Posted August 22, 2006 chce cos prostego bez blow backa ale proiłbym bardziej o schematy niz o zdjecia Quote Link to post Share on other sites
soldat Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Właśnie, też chcę zbudować własny karabin ASG zasilany gazem, tylko nie wiem jak to działa. Jak by ktoś miał jakieś schematy to bym prosił. Chodzi o prosty mechanizm podawania gazu i kulek w replikach bez blowback. Mogą być ewentualnie zdjęcia mechanizmów jakiś replik bez BB. Pozdrawiam Soldat Quote Link to post Share on other sites
fendero Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 http://zajechani.miastoelk.pl/viewtopic.php?t=139 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts