mullin Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Witam czy ktoś moze się wypowiedzieć na tematy tych butów: http://allegro.pl/item121448357_buty_wojsk...s_polecam_.html tzn głównie mi chodzi o wytrzymałość i wygode noszenia. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Mr.045 Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Goraca polecam Ci te buty, byle bylyby nowki. Kupilem je dzien przed obozem i jak wiadomo skorzane buty nalzy rozchodzic, ale mnie nie obtarly. Sa bardzo wytrzymale, wygodne i trudno je przemoczyc. Niestety nieda sie ich wyglacowac na lusterko z powodu "chropowatwej" skory uzytej w tym bucie. Jedyny mankament to skuzana wkladka poniewaz jest skorzana po pewnym okresie noszenia zaczyna skrzypiec i nalezy ja wymeinic na zwykla. Buty na 5+ :D Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Ale o tych butach bylo juz duzo napisane wiec nie ma sensu otwierac nowego tematu. Zamykam Link to post Share on other sites
Recommended Posts