sadowski25 Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Witam A więc czy jest sens zmieniać napęd ze sprężynowego na gazowy w M6 ?? Zbiornik gazu byłby na stałe umieszczony w kolbie, tylko sposób przeładowywania i inne sprawy techniczne mnie dreczą, bo po tym zabiegu M6 byłoby sensowną snajperka:) Ps: proszę tylko o sensowne wypowiedzi tylko na temat ! Pozdrawiam Sadowski25 Quote Link to post Share on other sites
biluu Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 wedlug mnie, to raczej kiepski pomysł, bo ile się nie myle za 600 zł, jest jakaś snajperka gazowa (uhc, albo hfc ? ), więc nie wyjdzie Ci to taniej, a zaoszczędzisz sobie roboty :).IMO nie ma to sensu, ale ciekawe co powiedzą inni ;) pozdrawiam _ biluu Quote Link to post Share on other sites
SoH Jasio Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Czego też o tym mysłalem, ale sprzedałem juz guna, móglby spróbować, może by coś z tego wyszło :) Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Zespol cylindra itd. to duze koszta... W sumie taniej wyjdzie kupic M700 KJW i je uszczelnic... Quote Link to post Share on other sites
sweety_killer Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 tak ale ,że by m700 kjw miało dobrą powtarzalnośc i było celne trzeba dokupić precrurke i maga od tanaki Quote Link to post Share on other sites
sadowski25 Posted August 23, 2006 Author Report Share Posted August 23, 2006 O ile dobrze pamiętam to tu chodzi o M6 nawet jeśli by sie nie opłącało to proszę o danie przykąłdó jakby to zrobić, itp... z niekoniecznie kupowanych częsci bo wtedy to napewno wyjdzie pirońsko drogo a cześci które mozan zrobic na tokarce to by sie zrobiło :) Proszęo podanie praktycznych propozycji a nie polecania M700 KJW .... bo 600zł mi z nieba nie spadnie... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts