iglica Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Witam Panowie. Mam pytanie. Mam mały problem z Ingramem KFC. Kupiłem używany od kolesia z komisu i przy strzelaniu czasami zdarza się tak że kulki wylatują przez okno wyrzutu łusek w zamku. Czy możliwe jest że jest to wina kulek? ? Strzelałem kulkami 0,2 EXELA. Do ADMINÓW. Jeżeli podobny post już był to proszę nie zamykać wątku bo przezukałem całe forum i nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Quote Link to post Share on other sites
PeePee Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Stawiałbym raczej na uszkodzoną dyszę lub szczęki magazynka. Obejrzyj czy nic nie jest nadmiernie wytarte/ułamane. Quote Link to post Share on other sites
iglica Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 A jak można to sprawdzić i co ewentualnie z tym zrobić. Własnie podejrzewałem że coś może być uszkodzone. Czy jest możliwość że szczęki magazynka są za bardzo rozchylone/rozwarte? ? Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Tak, jest taka możliwość. Jak ktoś kiedyś pisał: "najlepszym rozwiązaniem jest je zwęzić, ja swoje tłukłem młotkiem". Quote Link to post Share on other sites
iglica Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 Kupiłem dzisiaj kulki 0.25 CG i zobacze czy ma to jakieś znaczenie jak nie to będę walił młotkiem w szczęki magazynka. Chyba że ma ktoś lepszy pomysł ? Quote Link to post Share on other sites
leewan666 Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Wal MŁOTKIEM!!!! Pomaga! :P Quote Link to post Share on other sites
iglica Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 Dzięki Panowie pomogło. Delikatnie postukałem i problemu nie ma. Topic do zamknięcia. Jeszcze raz wielkie thx. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts