QLIG Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Mam taki dziwny problem.Kompletuję mundur BW,chcę zakupić czapkę.Tylko nie mam pojęcia jaki mam rozmiar czachownicy :wink: W woju miałem rogatywkę,ale za nic nie mogę sobie przypomnieć jaki rozmiar.Są jakieś tabele do obliczania rozmiarów?Bo nie mam zielonego pojęcia...Dodam,że zakup ma być na Allegro,więc poradybtypu "przymierz" odpadają Quote Link to post Share on other sites
Robnok Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 sprawdź tu: http://www.rangershop.pl/help.php?page=16 chociaż na rangerze rozmiary czpek BW są chyba w cm podane...poprostu zmierz centymetrem czerep;) Jeśli na allegro nie masz taniej (chociaz taniej to juz chyba się nie da) to bierz z tego sklepu, ja mam od nich cały mundur BW i złego słowa powiedzieć nie mogę. Quote Link to post Share on other sites
QLIG Posted September 8, 2006 Author Report Share Posted September 8, 2006 Dzięki,to już coś :wink: teraz popytam sprzedajcych,może na czapkach są oznaczenia takie jak tu (XS,S itp) I wtedy będzie jasne Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts