Snajpi Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Witam Interesuje mnie jak dbacie o swoje Classiki i jakich past używacie. Które wg. was są najlepsze i jak często pastujecie nimi buty żeby służyly wam jak najdłużej. Facet w sklepie polecił mi pastę z woskiem dostępną w Deichmannie za 12 zł. czy to dobry wybór ? pozdr. Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 słuchaj ja w moich Magnumach Stealth- nieco wyższa półka używam pasty z marketu KAUFLAND. Pasta jest na bazie jakiejś benzyny , czy jakiegoś rozpuszczalnika w każdym bądź razie śmierdzi strasznie , pieknie się nakłada , konkretnie kryje , dobrze się wchłania.Buty mam prawie 3 lata i nic im nie dolega a są solidnie katowane :) Quote Link to post Share on other sites
Snajpi Posted September 10, 2006 Author Report Share Posted September 10, 2006 A czy przypadkiem nie niszczy taka pasta butów ? Jaką ma nazwę i ile kosztuje ? pozdr. Quote Link to post Share on other sites
Corey Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 polecam zwykla paste do butow, szczoteczke do zebow oraz szczotke do polerowania. jak bedziesz nakladac paste to nakladaj tez na podeszwe - dluzej ci nie bedzie przemakac - jesli wogole zacznie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts