czuperek Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Czesc Wam! Mam nastepujace pytanie.Mam zamiar stuningowac ktoregos z moich gnatow i zastanawiam sie co bedzie lepszym wyborem, SLR105 A2 czy M15A2 RIFLE(w M15 mam juz lozyskowana prowadnice sprezyny,lozyskowana glowice tloka i nowej konstrukcji tlok)? Prosił bym o jakies konkretniejsze dane np.ktory bardziej wytrzymalszy,do ktorego mocniejsza sprezyne,w ktorym co za ile i na ile fps Pozdroffka :) Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Używaj proszę polskich liter. Poczytaj wątki o m15, jest mnóstwo o upgradzie. Wszystko co się tyczy gb v.2 i v.3 będzie miało zostosowanie. Obie repliki są bardzo podobne, obie mają stałe kolby i standardowe części CA, podobne długości lufy. W zasadzie upgrade będzie robiło się tak samo. Link to post Share on other sites
QBS Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Topic raczej do kasacji... Link to post Share on other sites
Recommended Posts